Welcome to IEEE Romania SectionRezultate alegeri - Comitetul de conducere al IEEE Romania Section
Stimati membri ai IEEE Romania Section,
Rezultatele alegerilor Comitetului de Conducere al IEEE Romania Section pentru perioada 1 septembrie 2018 – 31 decembrie 2020 au fost validate de catre Comitetul de Nominalizare Candidati.
Fisierul extras din platforma vtools poate fi vizualizat AICI, iar lista noului comitet poate fi vizualizata AICI. Functia de Past-Chair este ocupata implicit de dl. prof. Mircea Eremia.
Pagina web a Sectiunii (ieee.ro) va fi actualizata in curand cu noul Comitet de Conducere.
Va multumim pentru participarea la vot.

Comitetul de Nominalizare Candidati
Alexandru Morega
Andrei Marinescu
Vladimir CretuEtapa finala – Alegerea Comitetului de Conducere al IEEE Romania Section 2019-2020
Stimati membri ai IEEE Romania Section,
In perioada 23 iulie - 5 august 2018 se va desfasura etapa propriuzisa de vot. Votul se va exprima electronic prin intermediul platformei IEEE vtools. Sunt inscrise in lista de vot atat propunerile initiale (nominalizarile Comitetului de Nominalizare Candidati) cat si propunerile individuale depuse prin petitie care au obtinut cel putin 18 semnaturi.
Va rugam sa intrati pe https://voting.vtools.ieee.org/, folosind datele de logare ale contului dumneavoastra de IEEE, pentru a va exprima optiunea de vot. Votul dumneavoastra va fi luat in considerare numai prin intermediul acestei platforme.
Va multumim pentru participarea la vot!Petitii – Alegerea Comitetului de Conducere al IEEE Romania Section 2019-2020
Stimati membri ai IEEE Romania Section,
Dupa cum ati fost informati, au fost depuse doua petitii de candidatura la pozitii de ofiter in cadrul Comitetului de Conducere al IEEE Romania Section. Rezultatele au fost urmatoarele:
- Dl. Costin Hariton pentru pozitia de Conference Coordinator: 64 de voturi de sustinere;
- Dra. Ana-Maria Dumitrescu pentru pozitia de Student Activities Coordinator: 70 de voturi de sustinere.
Limita minima pentru o petitie a fost de 18 voturi de sustinere. Prin urmare, numele celor doi membri IEEE vor fi introduse in balotul de vot.
Va multumim pentru participarea la vot!Anunt obtinere voturi de sustinere
Stimati membri ai IEEE Romania Section,
Dupa cum ati fost informati, 16-20 iulie 2018 este perioada in care se obtin voturile de sustinere a persoanelor care au trimis o petitie pentru a candida la o pozitie de ofiter in cadrul IEEE Romania Section.
Pana la data de 13 iulie 2018 au fost primite urmatoarele petitii:
- dl. Costin Hariton pentru pozitia de Conference Coordinator
- dra. Ana-Maria Dumitrescu pentru pozitia de Student Activities Coordinator
Veti primi doua mesaje prin email de la vtoos, separate pentru fiecare candidat. Va rugam sa intrati pe platforma https://voting.vtools.ieee.org, folosind datele personale ale contului de la IEEE, daca doriti sa sustineti cele doua petitii (puteti sustine numai una dintre petitii sau niciuna).
Va multumim,
Mircea Eremia, Presedinte
Cristian Negrescu, Vice-Presedinte
Lucian Toma, Secretar
Ciprian Dobre, TrezorierIntalnire administrativa a Sectiunii Romania a IEEE
In data de 15 decembrie 2017 a avut loc intalnirea administrativa a Sectiunii Romania a IEEE.

Aici gasiti minuta intalnirii.
Rezultate alegeri IEEE Romania

Stimati membri ai Sectiunii Romania a IEEE,

Perioada de vot pentru alegerea Comitetului de Conducere al IEEE Sectiunea Romania, pentru mandatul 2016-2017, s-a incheiat pe 24 Februarie la orele 24:00.

In perioada efectiva de vot membrii Sectiunii Romania a IEEE au avut posibilitatea de a propune un candidat pentru orice pozitie din balotul de vot prin intermediul casutei „write-in”. Din pacate, niciunul dintre numele inscrise prin aceasta optiune nu au avut sustinerea corespunzatoare pentru a fi alesi.

Rezultatele finale ale alegerilor pot fi vizualizate la REZULTATE ALEGERI.

Va multumim pentru participarea la vot.

Va multumim totodata pentru dorinta dumneavoastra de a fi membri IEEE si de a participa la activitatile desfasurate in Romania sau in strainatate sub egida IEEE.

Deoarece activitatea desfasurata in cadrul IEEE se bazeaza pe voluntariat, ne dorim ca efortul dumneavoastra sa fie rasplatit prin oportunitatile pe care le ofera IEEE.

In numele Comitetului de Conducere al Sectiunii Romania a IEEE,

Radu Dobrescu, Presedinte (anterior) al IEEE Romania Section

Mircea Eremia, Presedinte al IEEE Romania Section

Cristian Negrescu, Vice-Presedinte al IEEE Romania Section

Lucian Toma, Secretar al IEEE Romania Section
Procedura vot alegeri IEEE Romania Section

Stimati membri ai IEEE Romania Section,

Dupa cum ati fost anuntati anterior, prin email si prin intermediul paginii web http://www.ieee.ro, in perioada 11—24 Februarie 2016 se vor desfasura alegerile pentru Comitetul de Conducere al IEEE Romania Section, pentru perioada 2016—2017.

Va rugam sa intrati pe platforma vtools la adresa https://voting.vtools.ieee.org folosind numele de utilizator si parola ale contului dumneavoastra de la IEEE. Odata ce ati intrat pe aceasta platforma, balotul de vot se acceseaza prin click pe Vote, pe coloana Action.

Ca si la alegereile precedente, pentru fiecare pozitie din lista de canditati, exista si posibilitatea introducerii unui nou candidat in sectiunea "Specify a write-in candidate".

Va multumim pentru participarea la vot.
IEEE Romania Section
Status alegeri IEEE Romania

Stimati membri ai IEEE Romania Section

In perioada 20 Ianuarie—27 Ianuarie 2016 nu au fost depuse, prin petitie, noi candidaturi individuale.

In continuare, calendarul alegerilor ramane nemodificat. Etapa propriuzisa de vot se va desfasura in perioada 11—24 Februarie 2016, prin intermediul platformei IEEE vTools.

Ca si la alegereile precedente, pentru fiecare pozitie, va exista si posibilitatea introducerii unui nou candidat in sectiunea "write—in".

Pentru detalii si noutati urmariti situl IEEE Romania, sectiunea News.

Cristian Negrescu
Alegeri pentru Comitetul Executiv al IEEE Romania Section

Stimati membri ai IEEE Romania Section

In perioada urmatoare se va desfasura procedura de alegeri pentru Comitetul Executiv al IEEE Romania Section.

In urma intalnirii din data de 10 decembrie 2015 a comitetului IEEE Romania si a presedintilor de Chaptere:

  • A fost numit Comitetul de Nominalizare Candidati (Prof. Dr. Ion Boldea, Prof. Dr. Horia Chiriac, Prof. Dr. Victor Croitoru);
  • Propunerile primite din partea chapterelor precum si propunerile Comitetului Executiv al IEEE Romania au fost inaintate Comitetului de Nominalizare Candidati;

In perioada dec 2015 - 08 Ian 2016, Comitetul de Nominalizare Candidati a elaborat lista persoanelor ce urmeaza a fi inscrise pe lista de vot. Aceasta lista se gaseste la Nominalizari.pdf.

In perioada 20 ianuarie - 27 ianuarie 2016 se pot depune, prin PETITIE, candidaturi individuale la oricare din posturile mentionate in tabel. Acestea vor fi transmise Secretarului IEEE Romania Section la adresa luciantomaro@gmail.com

Solicitarile primite vor fi afisate pe site-ul IEEE Romania (ieee.ro) incepand cu data de 28 ianuarie 2016. Conform regulamentului IEEE, pentru ca o petitie sa fie acceptata trebuie sa aiba sustinerea a cel putin 2% din numarul de votanti eligibili, ceea ce pentru Romania inseamna 18 semnaturi.

Semnaturile pentru sustinerea candidaturilor prin petitie se vor strange electronic printr-o aplicatie web, pe site-ul IEEE Romania, in intervalul 28 ianuarie - 10 februarie 2016. Va rugam sa vizitati pagina web ieee.ro in acest interval si sa votati daca doriti sa sustineti candidaturile solicitate prin petitie.

In perioada 11 - 24 februarie 2016 se va desfasura etapa propriuzisa de vot. Votul se va exprima electronic prin intermediul platformei IEEE vToools. Vor fi inscrise in lista de vot atat propunerile initiale (nominalizarile Comitetului de Nominalizare Candidati) cat si propunerile individuale depuse prin petitie si care au obtinut cel putin 18 semnaturi.

CALENDARUL alegerilor precum si tabelul cu propuneri intocmit de Comitetul de Nominalizare Candidati se gasesc si pe site-ul IEEE Romania la sectiunea “News”.

Radu Dobrescu, Presedinte (anterior) al IEEE Romania Section
Mircea Eremia, Presedinte al IEEE Romania Section
Cristian Negrescu, Vice-Presedinte al IEEE Romania Section
Lucian Toma, Secretar al IEEE Romania Section
Aniversarea de 25 de ani a Sectiunii Romania a IEEE

Sectiunea Romania a IEEE a aniversat 25 de ani de la fondare. La simpozionul organizat pe 4 decembrie 2015 la Universitatea Politehnica din Bucuresti au participat aproximativ 130 de membri IEEE activi, precum si invitati ai unor organizatii profesionale. Raportul sumar al programului acestui eveniment se afla AICI.

Domnul profesor Mircea Eremia a prezentat istoria Sectiunii, activitatea chapterelor, precum si cateva aspecte legate de IEEE. Prezentarea se afla AICI.

Cum lucrurile frumoase merita revazute, va invitam sa vedeti ALBUMUL cu poze realizate in timpul evenimentului.
The 9th International Symposium on ADVANCED TOPICS IN ELECTRICAL ENGINEERING

The largest technical and professional association in the world, committed to the advanced innovation and technical excellence in the benefit of mankind, celebrated 130 years in 2014.
IEEE and SMPTEź Partner...
IEEE has announced a partnership with the Society of Motion Picture and Television Engineersź (SMPTEź), the worldwide leader in motion-imaging standards and education for the communications, media, entertainment, and technology industries.It’s All Up In Your Head!
IEEE released global survey results indicating that the human mind will be the technology of choice to control devices used in everyday life in 2025.IEEE Statement Regarding..

The IEEE Standards Association (“IEEE-SA”) provides a neutral body to foster the development of standards. IEEE-SA has established rules that must be followed in all IEEE standards development activities.
Alegeri IEEE Romania: Rezultat tur 2 Industrial Relations Coordinator

Alegeri Secția IEEE Romania - Rezultat tur 2 Industrial Relations Coordinator

Stimați membri IEEE Romania,

In urma votului electronic, din perioada 1-10 februarie 2014 a fost ales noul "Industrial Relations Coordinator"

Aurel GONTEAN - 50,5% voturi

Vă mulțumim pentru participarea la vot!
Alegeri IEEE Romania: Tur 2 Industrial Relations Coordinator

Alegeri Secția IEEE Romania - Tur 2 Industrial Relations Coordinator

Stimați membri IEEE Romania,

Intrucat in urma alegerilor din perioada Decembrie 2013 - Ianuarie 2014 pentru pozitia "Industrial Relations Coordinator" a fost obtinut urmatorul rezultat:

1.- 2.    Andrei MARINESCU          - 38.3%  (69 voturi)

1.- 2.    Aurel GONTEAN                - 38,3%  (69 voturi)

3.        Gheorghe GHEORGHE      - 23,3% (42 voturi)

in perioada 1 - 10 februarie 2014 va fi organizat, pentru aceasta pozitie un al doilea tur de scrutin, la care vor participa numai primii doi clasati. Si de aceasta data votul va fi electronic, desfasurat prin intermediul platformei vTools voting. Pentru exprimarea votului, incepand cu data de 1 februarie 2014 accesati link-ul https://voting.vtools.ieee.org

Vă mulțumim pentru participarea la vot!

To place your vote, go to https://voting.vtools.ieee.org. You will need your IEEE web account to vote. If you don't have an IEEE web account, go to http://www.ieee.org/web/accounts. A web-based tutorial on how to vote is avaliable at http://vtools.ieee.org/TUTORIALS/Voting/Voter/voter_short.htm.
Noul comitet IEEE Sectiunea Romania
Nume

In urma votului electronic, din perioada 26 decembrie 2013 - 16 ianuarie 2014 a fost ales noul comitet IEEE Sectiunea Romania

 

Nume

Functie

E-mail

Mircea EREMIA

Chair

eremia1@yahoo.com

Radu DOBRESCU

Past Chair

rd_dobrescu@yahoo.com

Cristian NEGRESCU

Vice-Chair

negrescu@elcom.pub.ro

Lucian TOMA

Secretary

lucian@ieee.org

Ciprian DOBRE

Treasurer

ciprian.dobre@cs.pub.ro

Sergiu NEDEVSCHI

Membership Dev. & Conf. Coordinator - Central Zone

sergiu.nedevschi@cs.utcluj.ro

Liviu GORAS

Membership Dev. & Conf. Coordinator - East Zone

lgoras@etti.tuiasi.ro

Vladimir CRETU

Membership Dev. & Conf. Coordinator - West Zone

vcretu@cs.utt.ro

Eugen Petrisor IANCU

Membership Dev. & Conf. Coordinator - South Zone

iancu@automation.ucv.ro

Alexandru SERBANESCU

Chapters Coordinator

serbalexe1@yahoo.com

Mihai Octavian POPESCU

Educational Activities

mihaioctavian.popescu@upb.ro

Adriana FLORESCU

Social and Administrative Activities

adriana.florescu@yahoo.com

Florin POP

Students Activities

florin.pop@cs.pub.ro

Claudius DAN

Technical Activities

claudius_dan@yahoo.com

 

Industrial Relations Coordinator

 

Nicolae TAPUS

Professional Activities

ntapus@cs.pub.ro

Elena HELEREA

History Analyst

helerea@unitbv.ro

 

Va multumim pentru participarea la vot.
Romanian participation in the 2013 IEEEXtreme challenge programming competition
This year IEEEXtreme challenge was bigger and better than ever. Just to give you an idea of the dimensions of the competition, 2500 teams have registered and submitted solutions! That's about 7500 participants and around 250.000 submissions!
The IEEE Student Branch at "Politehnica" University of Bucharest has been represented by team "Powerhouse", composed of IEEE Student Members: Alexandru Nechifor , Dan Spatarel and Victor Luncasu and proctored by Senior IEEE Member prof. Mihaela Albu.
We are extremely happy to announce that team "Powerhouse" got 6th place out of the 2500 teams participating at this year's 2013 IEEEXtreme challenge programming competition.

Please, check out the official results:
https://ieeetv.ieee.org/player/html/viewer?dl#ieeextreme-results-2013
Alex, Dan, Victor: we are proud of you!